logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

GARANTIE

Iedere auto wordt voor inkoop en plaatsing op onze website gecontroleerd op eventuele gebreken of achterstallig onderhoud. Jij kunt er dus vanuit gaan dat de auto’s optisch en motorisch volledig in orde zijn. Maar wij gaan een stapje verder. Alleen een controle is hier niet genoeg, iedere klant ontvangt garantietermijn garantie op een nieuwe auto.

Content Image 2

ZO GAAN WIJ TE WERK

Bij Donders Automotive hanteren wij de wettelijke garantietermijn op een auto. Wat precies wel en niet onder de garantie valt, wordt in overleg met u besproken. Heb je vragen over eventueel onderhoud door een specialist? Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en brengen je met de juiste garage in contact.

Vragen of interesse?

Content Image 3

MEER VAN ONZE DIENSTEN

Naast het verkopen van volledige auto’s zijn wij mogelijk geïnteresseerd in jouw auto. Je kunt je auto inruilen of gewoon aan ons verkopen. Let op: we voeren een uitgebreide check uit om er zeker van te zijn dat de auto in orde is.
Ook voor auto’s die zich momenteel niet in ons aanbod bevinden, kun je contact met ons opnemen. Jij hebt een speciale wens, je wilt een auto waarover gesproken wordt of je hebt die ene kleur in je hoofd zitten. Wrappen is geen optie. Het plaatje moet kloppen. 
Evenals het verzekeren van een auto is het financieren ook maatwerk. Jij rijdt een ander aantal kilometers per jaar dan anderen en hebt met je eigen omstandigheden te maken. Donders Automotive biedt financiering op maat aan, zoals het hoort. 
Zekerheid dat jij in een auto rijdt waar je iedere dag vrolijk van wordt én dat je daar langdurig van kunt genieten. Die bieden we. In samenwerking met verschillende partijen bieden we mogelijkheden om je auto op jouw manier te verzekeren. 
Bij Donders Automotive hanteren wij de wettelijke garantietermijn op een auto. Wat precies wel en niet onder de garantie valt, wordt in overleg met u besproken.

LEES MEER

Morgen Internet – Zorgeloos Light website