logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

DIENSTEN

Subpage Listing Image

Inkoop / Taxatie

Naast het verkopen van volledige auto’s zijn wij mogelijk geïnteresseerd in jouw auto. Je kunt je auto inruilen of gewoon aan ons verkopen. Let op: we voeren een uitgebreide check uit om er zeker van te zijn dat de auto in orde is.

LEES MEER
Subpage Listing Image

Zoekopdracht

Ook voor auto’s die zich momenteel niet in ons aanbod bevinden, kun je contact met ons opnemen. Jij hebt een speciale wens, je wilt een auto waarover gesproken wordt of je hebt die ene kleur in je hoofd zitten. Wrappen is geen optie. Het plaatje moet kloppen. 

LEES MEER
Subpage Listing Image

Financiering / lease

Evenals het verzekeren van een auto is het financieren ook maatwerk. Jij rijdt een ander aantal kilometers per jaar dan anderen en hebt met je eigen omstandigheden te maken. Donders Automotive biedt financiering op maat aan, zoals het hoort. 

LEES MEER
Subpage Listing Image

Verzekering

Zekerheid dat jij in een auto rijdt waar je iedere dag vrolijk van wordt én dat je daar langdurig van kunt genieten. Die bieden we. In samenwerking met verschillende partijen bieden we mogelijkheden om je auto op jouw manier te verzekeren. 

LEES MEER
Subpage Listing Image

Garantie

Bij Donders Automotive hanteren wij de wettelijke garantietermijn op een auto. Wat precies wel en niet onder de garantie valt, wordt in overleg met u besproken.

LEES MEER
Morgen Internet – Zorgeloos Light website