logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

OVER ONS

Welkom bij Donders Automotive – specialist in uitvoering

Na een jarenlange interesse in buitengewone en volledig uitgeruste auto’s zijn wij in jaarvoor onszelf begonnen. Passie en lef combineren omdat we iets misten. Bij de aankoop van onze eigen auto’s was het lang zoeken tot we de gewenste uitvoering hadden gevonden. Veel inkopers bleken simpelere varianten aan te bieden. Wij wilden full-option en niets minder.

Content Image 2
Onze visie

Full-option

Die vraag hebben we omgezet in onze kracht. Met Donders Automotive zijn we juist daarop gaan inzetten: volledig uitgeruste auto’s. Iedere denkbare optie zodat jij dag na dag blijft genietenvanalles wat je auto te bieden heeft. Opties maken de auto. Daar zijn we van overtuigd.

Banner Image 0

LIEFHEBBERS

Weten wat er nodig is voor een optimale rijervaring door het combineren van kennis en passie. Jij zoekt een auto die je gezin veilig van A naar B brengt, maar die je zo nu en dan uit kan dagen tot het uiterste. Wij begrijpen dat en selecteren daarop.
Een zorgvuldig geselecteerd netwerk in binnen-en buitenland resulteert in buitenkansjes. Bij veel aanbieders uit het buitenland staan wij onder de sneltoets. Dat resulteert in een aanbod volledig uitgeruste auto's en lage kilometerstanden. Donders Automotive wacht haar kansen niet af.
We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: het gevoel van een volledig uitgeruste auto is niet te evenaren. Kleding maakt de man, opties maken de auto. Bij Donders Automotive in Tilburg kom je uitsluitend volledig uitgeruste voertuigen tegen.
CONTACT
Morgen Internet – Zorgeloos Light website